Boeken-trap-kast

Boeken-trap-kast

Prijs € 550,00 p/st

Een speciale boekenkast voor degene die het hoger op zoeken! Deze boekenkast helpt u niet alleen qua kennis naar een hoger niveau, het is tevens een trap! Leuk voor bijvoorbeeld op de kinderkamer!

Deze trap boekenkast is, zoals ik hem graag zelf omschrijft: ‘100 procent praktisch, 200 procent fun.’ Ook hier vallen de boeken niet meer om; deze kast is altijd opgeruimd!  Tevens een grappig trapje naar een mogelijke hoogslaper, ook bruikbaar als zitplaats. Op de treden zijn verschillende spelletjes ingevreesd zoals Boter Kaas & Eieren, Solitaire en het Molenspel die met knikkers bespeeld kunnen worden.  Met de vele vakjes kunnen kinderen spelen, ontdekken en er dingetjes in verstoppen.  En u raad het al: ook hier is er een knikkerbaan ingebouwd.

Samen met de knikker boekenkast vormt dit een leerzaam en 200 procent leuke aanvulling voor menig kinderkamer. Uiteraard ook geschikt voor volwassenen.

Afmetingen

  • Hoogte
  • Breedte
  • Diepte

De Boeken-trap-kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

boektrapkast 2.jpg       Een boekenkast en trap tegelijk

Dit model is met zorg samengesteld door FB Projecten. Ondanks deze zorg kunnen kleuren/schaduwen afwijken van de realiteit.

Stalenwaaier.jpg

Boek-trap-kast in 3D weergave

CONTACT

Von Essen Design
Olmenlaan 95
1404 DE Bussum

T: 06 11 322 112
E: huib@vonessendesign.nl

DE DESIGNER

Huib2.jpg

SPECIAAL

Huib von Essen heeft deel genomen aan de Dutch Design Week en aan de Milan Design Week met de 6 Degree boekenkasten.