Haarsalon in progress

Von Essen Design wordt regelmatig gevraagd voor het vormgeven van een haarsalon

Von Essen Design is regelmatig te vinden in een haarsalon of barbershop. Niet voor een knipbeurt maar voor het ontwerpen en bouwen van een stijlvolle inrichting.

Net als elke ondernemer moet de inrichting bij een haarsalon er niet alleen mooi uitzien en passen bij de uitstraling die de haarsalon wil, de inrichting moet ook functioneel zijn.

Voor deze haarsalon is het belangrijk dat er ruime werkplekken zijn met voldoende plek om de spullen neer te zetten en leggen. Daarnaast moet het voor de klanten comfortabel zijn en een rustige semi-moderne, rijke indruk uitstralen.

Hiervoor hebben we bij deze haarsalon speciale kleuren gekozen die zowel passen bij de gewenste uitstraling als het effect. Het gebruik van grote vlakken in deze haarsalon en het werken met licht dragen bij aan het gewenste resultaat.

Een slimme aanpak is bij deze haarsalon het plaatsen van de pantry onder de trap zodat deze minimaal ruimte inneemt en er opgeruimd uit blijft zien, immers: er is onvoldoende ruimte voor rommel!

De foto's van de haarsalon laten zien dat het werk nog niet helemaal klaar is. We wilden deze echter al wel met u delen om een indruk te geven hoe Von Essen Design werkt.

  1. Haarsalon design by Von Essen Design 1.jpg

    Haarsalon design by Von Essen Design 1.jpg

  2. Haarsalon design by Von Essen Design 2.jpg

    Haarsalon design by Von Essen Design 2.jpg

  3. Haarsalon design by Von Essen Design 3.jpg

    Haarsalon design by Von Essen Design 3.jpg

CONTACT

Von Essen Design
Olmenlaan 95
1404 DE Bussum

T: 06 11 322 112
E: huib@vonessendesign.nl

DE DESIGNER

Huib2.jpg

SPECIAAL

Huib von Essen heeft deel genomen aan de Dutch Design Week en aan de Milan Design Week met de 6 Degree boekenkasten.